Programe de finanțare

Compania noastră, Enesco Services implementează sisteme energetice prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) câr și prin Ministerul Energiei (Electric Up) și te ajută să devii prosumator. Suntem profesioniști care activează în acest domeniu încă din 1998 prin grupul de firme din Italia si susținem clienții mici și mari în planificarea alegerilor care permit reducerea costurilor pentru energie.

1. Administrația Fondului pentru Mediu

Casa Verde Fotovoltatice

Program privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Program susținut de Ministerul Mediului prin AFM.

Finanţarea prin AFM se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală, în limita sumei de 20.000 de lei.

 

Enesco Services te ajută să beneficiezi de ajutor financiar prin proiectul susținut de AFM, de la documente până la instalare!

SISTEME FOTOVOLTAICE

ELECTRIC UP

2. Ministerul Energiei

Electric UP

Electric UP este un program al Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri , adresat IMM-urilor și firmelor din domeniul HoReCa care doresc să instaleze generatoare de energie ce utilizează surse regenerabile.

Obiectivul programului constă în creşterea capacităţilor de producere a energiei electrice din surse regenerabile cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp – 100 kWp pentru asigurarea consumului propriu și dezvoltarea electromobilității reale la nivel național prin creșterea numărului staţiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Finanțare nerambursabilă 100%

Compania Enesco evaluează gratuit eligibilitatea și șansele dvs. de a accesa finanțarea.