Monitorizare Online

Enesco Services SRL
Sediul Social: Bdul General Vasile Milea nr. 2i, Corp A, Et. 1, Ap. 2, Camera 1, Sector 6, București.

Informații despre monitorizare și mentenanță

Serviciul de Monitorizare și Mentenanță a energiei este foarte util atât în sfera publică cât și în cea privată. Prin monitorizarea sistemelor de management energetic urmărim atingereea obiectivelor și rezultatele implementării planurilor operaționale pentru eficiență și economisire. Cuantificăm fluxurile reale de energie și identificăm consumul în exces sau care nu este strict necesar în procesele de producție, cu scopul de a înțelege cum să reducem risipa.

Cu acest serviciu putem verifica când și cât de multă energie este consumată în fiecare proces de producție și dacă există anomalii în funcționarea distribuției energiei pe o singură linie de producție. În plus, în cazul unei reînnoiri tehnologice, cu monitorizarea energiei putem defini și istorisi consumul înainte și după intervenție pentru a cuantifica gradul real de eficiență.

Monitorizarea se face datorită instalării sistemelor de contabilizare a energiei termice și electrice pe fiecare linie de distribuție cu date privind consumul detectate prin contoare și senzori care, printre altele, pot fi gestionate prin intermediul internetului pentru formularea rapoartelor energetice. Acest serviciu poate fi gestionat de la distanță pentru producerea rapoartelor energetice care urmează să fie utilizate pentru certificarea ISO 50001 și pentru contabilitatea industrială.