Consultanță Energetică

Consultanța noastră în domeniul energiei ne permite să identificăm și să planificăm soluții pentru intervenții de reabilitare prin care să se reducă costurile facturii energetice și să sporească eficiența energetică.

Enesco Services SRL
Sediul Social: Bdul General Vasile Milea nr. 2i, Corp A, Et. 1, Ap. 2, Camera 1, Sector 6, București.

Despre serviciile de consultanță energetică

Compania noastră vă ajută să optimizați sistemele de producție și distribuție a energiei urmărind inovația și actualizarea normativelor legislației actuale precum și prin căutarea constantă a celor mai bune tehnologii și cea mai bună economie disponibilă.

Întocmim împreună cu dumneavoastră un contract care vă oferă intervenția menită să crească eficiența energetică: vă sprijinim si colaborăm cu dumneavoastră pentru a realiza măsuri de precauție  tehnice și administrative care trebuie luate pentru a crește economisirea eficienței energetice.

Proiectare

Oferim servicii de proiectare tehnică a sistemelor fotovoltaice pe care le vom instala pentru dumneavoastră în funcție de condițiile specifice fiecărui proiect, condițiile meteorologice și geografice zonale, radiația solară, locația amplasării și masurătorile aferente.

Țelul nostru este acela de a profita cât mai mult de energia gratis, luând în calcul poziția ideală pentru sistemul fotovoltaic; astfel vom obține cea mai mare eficiență posibilă a sistemului.

Enesco Services oferă sisteme inteligente și de ultimă generație ce vor fi implementate inteligent și eficient pentru cerințele dumneavoastră!